Web Analytics Made Easy - Statcounter

"هیچ زمان موفقیت پهپادها در قره‌باغ نمی‌تواند مشکلات معیشتی و حداقل حقوق شهروندی یهودیان قفقاز را که ساکن در فلسطین اشغالی هستند را تامین کند."

به گزارش ایسنا، مقداد حسنی، کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در قفقاز، طی یادداشتی اظهار داشت:

در انتخابات قبلی کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی یادآور شدیم که در سرزمینهای اشغالی یهودیان قفقاز با یهودیان اتیوپی و مراکش در یک سطح طبقه بندی می‌شود و تبعیض‌های اجتماعی آشکار نسبت به آنان وجود دارد، "‌قفقازیهای دیوانه" یک جمله کاربردی در ادبیات کوچه بازاری صهیونیستهای ساکن در سرزمین فلسطین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و همچنین گفتیم که: یهودیان قفقاز به دلیل هراس اجتماعی‌، ناهنجاریهای محیط و مشکلات معیشتی مشارکت اندکی در امور سیاسی دارند و مردمان این جامعه شناخت و دغدغه سیاسی کمتری نسبت به دیگر یهودیان دارند و این موارد در افراد به اصطلاح خواص و سیاسیون آنها نیز قابل مشاهده است و رجال سیاسی جامعه قفقازی خود هیچ زمان جریان ساز نبوده‌اند و همواره بر موج دولتهای گوناگون در حرکت هستند و با ترفندهای مختلف عده‌ای از یهودیان قفقاز را برای پیشبرد مقاصد احزاب صهیونیستی با خود همگام و همراه می‌نمایند و از ابزارهای پوپولیستی نیز بهره می‌گیرند.

در ۲۳ مارس ۲۰۲۱ بیست و چهارمین انتخابات کنست (پارلمان) در سرزمینهای اشغالی برگزار خواهد شد، صهیونیستها این دوران را "بحران سیاسی اسرائیل" نام نهاده‌اند که از سال ۲۰۱۹ تاکنون در جریان است، بخاطر اینکه در طی ۲ سال سه انتخابات پارلمانی برگزار شده است که هر سه پارلمان منحل شده است و تا چهارمین انتخابات چند روزی فاصله نداریم، زیرا نتوانسته‌اند یک دولت مستقل و قدرتمند تشکیل دهند و حتی طرح دولت وحدت و در نوبت آخر دولت مبادله‌ای نیز قادر نبود این مشکل را حل نماید.

در بررسی‌های به عمل آمده میزان مشارکت یهودیان قفقاز در سه انتخابات اخیر اسرائیل حتی پایین تر از میزان مشارکت اعراب سرزمینهای اشغالی بود.

در انتخابات قبلی با تلاش و پیگیری سرکردگان یهودیان قفقاز، حزب لیکود و نتانیاهو برای اولین بار برنامه انتخاباتی در جمع یهودیان قفقاز داشتند، این همایش انتخاباتی در شهر اورآکیوا برگزار گردید اما این برنامه از طرف یهودیان قفقاز مورد استقبال واقع نشد، با آنکه جمعیت قابل توجه‌ای از یهودیان قفقاز در شهر اورآکیوا مستقر هستند اما نهایتا قریب به ۱۵۰ نفر در سالن همایش لونا این شهر به استقبال نتانیاهو و حزب او رفتند.

حزب لیکود نسبت به سیاسیون و سرکردگان یهودیان قفقاز خوش بین است، در حالی که این شخصیتها همواره دلال سیاسی بوده‌اند و همانطور که عرض شد خود جریان ساز نبوده‌اند و این ویژه گی همیشه یکی از عوامل برطرف نشدن مشکلات یهودیان قفقازی ساکن در سرزمینهای اشغالی محسوب می‌شود.

آویگدور لیبرمن، سیاستمدار اسرائیلی را می‌توان فردی از پایه‌گذاران بسیاری از فعالیتهای رژیم صهیونیستی در جمهوری آذربایجان دانست که شبکه‌های مهمی را در این کشور فعال نموده است، حتی کارشناسان اسرائیلی در جمع بندیهای خود به این نتیجه می‌رسند که از سال ۲۰۱۸ به بعد از میزان توسعه طلبی رژیم صهیونیستی در آذربایجان نسبت به آن سرعتی که انتظار می رفت کاسته شده است و امروزه صهیونیستها در جهت افزایش بیش از پیش مناسبات با آذربایجان هستند.

سال ۲۰۱۸ همان سالی است که لبیرمن به خاطر اختلافات با نتانیاهو و دولت وی از سمت وزارت دفاع استعفا داد، اما نکته قابل توجه اینکه همان سرکردگان یهودیان قفقاز که از شاگردان و دست پروردهای لیبرمن محسوب می‌شوند، نظیر: الیزارواف و لیوی‌اف به سمت نتانیاهو گرایش پیدا کردند و به راحتی ارباب خود را کنار گذاشتند و حتی بر علیه او اقداماتی انجام دادند و به افشای فساد حزب او و میزان حساب بانکی دختر وی پرداختند.

در انتخابات پیش روی خلأ و ضعف تبلیغاتی بین یهودیان قفقاز ساکن در سرزمینهای اشغالی مشاهده می شود و به نسبت موارد گذشته تبلیغات میدانی و فضای مجازی کمتر شده است و آنهم به این دلیل می باشد که سرکردگان یهودیان قفقاز احساس می‌کنند پس از جنگ قره باغ و با راه اندازی شو تبلیغاتی نسبت به موفقیت پهپادهای اسرائیلی در جنگ توانسته اند جامعه قفقازی را با این پروپاگاندا واکسینه و تضمین نمایند.

اما در جواب باید گفت: یهودیان قفقاز شاید تحت تاثیر این جوسازی‌ها از آزادسازی بخشهای وسیعی از خاک قره باغ خشنود باشند اما هیچ زمان موفقیت پهپادها در قره باغ نمی‌تواند مشکلات معیشتی و حداقل حقوق شهروندی یهودیان قفقاز را که ساکن در فلسطین اشغالی هستند را تامین کند، پهپادهای اسرائیلی نمی‌توانند فساد و اعتیاد در جامعه یهودیان قفقاز را برطرف نماید، در شهر عکا که یهودیان قفقاز حضور بیشتری دارند یکی از شهرهایی می‌باشد که بالاترین آمار بیکاری را در بین شهرها به خود اختصاص داد و سهم بالایی از این بیکاری نصیب جوانان قفقازی است.

پهپادهای اسرائیلی نتوانستند از آزار و اذیت دختر جوان قفقازی که شب هنگام از کارخانه نساجی لوتمن به منزل می‌رفت، جلوگیری کند.

در نهایت باید گفت دغدغه‌های یهودیان قفقاز بسیار بزرگتر و گرانقیمت تر از پهپادهای اسرائیلی است و با این پروپاگاندا نمی‌توان آنها را پای صندوق انتخابات کشاند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات رژیم صهیونیستی سرزمینهای اشغالی پهپادهای اسرائیلی رژیم صهیونیستی قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۱۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه مجوز استفاده از عکس محجبه در پاسپورت اتباع مسلمان را صادر کرد

به نقل از روسیاالیوم، وزارت کشور روسیه اعلام کرد از این پس بانوان خارجی که به دنبال کسب تابعیت این کشور هستند می‌توانند از عکس دارای حجاب برای  پاسپورت خود استفاده کنند. قانون جدید از تاریخ ۵ می یعنی ۱۰ روز پس از انتشار لازم‌الاجرا می‌شود. در این اطلاعیه آمده است: در مواردی که اعتقادات مذهبی متقاضی اجازه حضور بدون پوشش در مقابل بیگانگان را نمی‌دهد، عکس‌ها باید با پوششی باشد که گردی صورت را پنهان نکند. بر اساس این گزارش، عکس‌های با روسری که چانه متقاضی را به طور کامل یا جزئی بپوشاند پذیرفته نخواهد شد. مقامات در حال حاضر به شهروندان روسی اجازه می‌دهند هنگام درخواست پاسپورت، گواهینامه رانندگی و مجوز کار از عکس‌های با حجاب استفاده کنند. بایسلطان خمزایف، عضو کمیته مبارزه با فساد پارلمان روسیه گفت: قوانین جدید به مسلمانان اجازه می‌دهد تا باورهای مذهبی خود را رعایت کنند و در عین حال مسائل امنیتی را لحاظ می‌کند زیرا تصویر کامل چهره برای شناسایی توسط سیستم‌های نظارت تصویری لازم است. در زمان اتحاد جماهیر شوروی، تمام عکس‌های پاسپورت بدون روسری و حجاب بود. پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱، زنان مسلمان شروع به استفاده از عکس با حجاب کردند تا اینکه در سال ۱۹۹۷ مقامات این عمل را ممنوع کردند. در سال ۲۰۰۳، دادگاه عالی روسیه این ممنوعیت را غیرقانونی تشخیص داد.  از سال ۲۰۲۱، اصلاحیه‌ای در شرایط گذرنامه لحاظ شد که بیان می‌کند افرادی که دین به آنها اجازه نمی‌دهد بدون پوشش سر باشند می‌توانند عکس‌های محجبه ارسال کنند.

در روسیه دین بیش از ۱۵ میلیون نفر اسلام است که بخش عمده‌ای از آنها در مناطق ولگا و اورال و در تعدادی از مناطق سیبری، بخش اروپایی روسیه و قفقاز شمالی زندگی می‌کنند.

اکثر مسلمانان در بخش اروپایی روسیه، منطقه ولگا، منطقه اورال و سیبری از نظر قومی به ملیت‌های تاتار و باشکری تعلق دارند و سنی و حنفی هستند.

مردم قفقاز شمالی هم مکتب شافعی را پذیرفته‌اند و اسلام صوفیانه عمدتاً در قفقاز شمالی، داغستان و چچن گسترش یافته است و فرقه‌های صوفیانه نقشبندیه و قادریه هنوز تأثیر زیادی در زندگی اجتماعی و سیاسی این مناطق دارد

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • زدوخورد معترضان اسرائیلی با عناصر پلیس در اراضی اشغالی
  • جانمایی ۵۹ صندوق الکترونیکی برای انتخابات در سوادکوه
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • ویدیو/ چگونه در صندوق‌ های الکترونیکی رأی دهیم؟
  • روسیه مجوز استفاده از عکس محجبه در پاسپورت اتباع مسلمان را صادر کرد
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟
  • ۷ مرحله رأی دادن در انتخابات الکترونیکی اعلام شد +جزئیات
  • مراحل رای دادن در انتخابات الکترونیکی چگونه است؟
  • نظامیان صهیونیست، پیکر‌های ۳ شهید را آتش زدند