Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@06:32:24 GMT

کاهش ضرر تازه وارد‌ها با افزایش سرمایه گذاری غیر مستقیم

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۴۴۲۸

به گزارش بورس تابناک، عباسعلی حقانی نسب کارشناس بازار سرمایه با تشريح تاثیر  تصمیم جدید سازمان بورس مبنی بر مدیریت چند صندوق با در آمد ثابت توسط یک مدیر بر بازار سرمایه، اظهار کرد: رویکرد مصوبه مذکور در اصل برای تسهیل سازی روند معاملات سهامداران  به صورت غیر مستقیم در بازار سرمایه است یعنی قصد دارند که سرمایه گذاری غیر مستقیم را به سبب کاهش ریسک ارتقاء دهند، چنین تصمیمی را می توان به فال نیک گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان افزود: نکته ای که در این مصوبه ذکر شده است نشان از توجه زیاد سازمان بورس به  بانک ها  دارد  که تا حدودی می توان گفت چنین مسئله ای  جای نگرانی دارد به سبب آنکه  انگار قصد دارند از این طریق منافع بانک ها را به یک طریقی  تامین کنند.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: از آنجایی که بیشترین مشکل در بحث تاسیس صندوق های سرمایه گذاری بر دوش بانک ها بود به همین خاطر به نظر می آید مسئولان سازمان بورس  به منظور همکاری بیشتر بین بانک و بازار سرمایه برای تحقق اهداف اقتصادی چنین تصمیمی را اخذ کرده اند.

حقانی نسب گفت:  چند ماه گذشته نیز  به بانک ها مجوزی به منظور  تشکیل شرکت های تامین سرمایه داده شد، اعتقاد بنده بر این است که بانک ها نباید در فعالیت های بازار سرمایه دخالت چندانی را داشته باشند و باید به فعالیت بانکداری خود بپردازند به سبب آنکه عملا با چنین اقداماتی آن ها را  به سمت بنگاهداری دربازار سرمایه هدایت می کند.

کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: اجبار صندوق های درآمد ثابت به خرید سهام نیز به نوعی به سود بانک ها تمام شد  به سبب آنکه که خیلی از سهامداران واحد هایشان را ابطلال کردند و سرمایه ها خود را به منظور سپرده گذاری به بانک ها سپردند .

او گفت: صندوق های درآمد ثابت دو بخش دارد که نخست می توان به  توسعه بازاریابی به منظور جذب منابع و در گام بعدی به مدیریت صندوق اشاره کرد، نکته حائز اهمیت آن است که قاعدتا یک مدیر باید توانایی لازم برای اداره چند صندوق را داشته باشد اما برای بازاریابی باید برنامه های متنوعی را در نظر گیرد به سبب آنکه در غیر این صورت تضاد منافع ایجاد می شود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: تابناک

کلیدواژه: نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 نشست وین انتخابات 1400 غزه اکبر ترکان بازار سرمایه صندوق های سرمایه گذاری سود بانکی نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 نشست وین انتخابات 1400 غزه اکبر ترکان بازار سرمایه بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۴۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص